Sërish kërcënime me bomba në disa shkolla në Shkup

Sërish kërcënime me bomba në disa shkolla në Shkup

Kërcënimet me bombë duket se nuk kanë fund. Sot (e hënë) herët në mëngjes, shkollat ​​dhe disa institucionet morën kërcënime të reja me mjete shpërthyese.

Nga MPB konfirmojnë se kanë marrë raportime, por ende nuk kanë numër të saktë dhe se ku ka raportime për mjete shpërthyese.

Sipas informacioneve, ka njoftime për bomba në shkollat ​​e Shkupit “Nikola Karev”, “Lazo Angelovski”, “Aleksandar Makedonski” dhe “Braça Miladinovci”.

Përveç këtyre shkollave, mëngjesin e sotëm para orës tetë është raportuar se kërcënim për bombë ka mbërritur edhe në Gjykatën Themelore të Ohrit.

Pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme ndodhen në terren dhe kanë nisur kërkimet për mjete shpërthyese të vendosura ndoshta. Ministria e Brendshme njoftoi më shumë detaje gjatë ditës.