Sanksionohen 177 shoferë prej të cilëve 37 për vozitje të shpejtë në Shkup

Sanksionohen 177 shoferë prej të cilëve 37 për vozitje të shpejtë në Shkup

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar  gjithsej 177 kundërvajtje, prej të cilave tridhjetë e shtatë kundërvajtje për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, shtatëmbëdhjetë sanksione për ngasjen e automjetit pa patentë shoferë, katër gjoba për kundërvajtje të cilat i kryejnë shoferët e motoçikletave.

MPB informoi se janë shqiptuar edhe pesë gjoba për mosshfrytëzimin e rripit të sigurisë,  nëntë sanksione për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë ngasjes së automjetit, pesë sanksione për automjete të paregjistruara dhe në gjendje jot ë rregullt teknike…

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif