Regjistrohet tërmet në Maqedoninë e Veriut

Regjistrohet tërmet në Maqedoninë e Veriut

Një tërmet me fuqi prej dy shkallë sipas Rihterit pasdite është regjistruar në Maqedoninë e Veriut.
Sipas informacioneve të para, epiqendra është në afërsi të fshatit Veleshtë të Strugës.
Epiqendra është në thellësi prej 10 km.
Me orën lokale, tërmeti është regjistruar në 14:43 dhe 46 sekonda.

MARKETING