Rashkovski: Softueri u implementua plotësisht në 80 ditët e para

Rashkovski: Softueri u implementua plotësisht në 80 ditët e para

Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë dhe cili do person tjetër nuk parashtron kërkesë Qeverisë që të miratojë diçka për prokurim. Këto kërkesa jepen kur të miratohet buxheti.

Kërkesën time ia referova ministrit, Qeverisë dhe Kuvendit, kur iu referova pse janë kërkuar ato mjete, tha ish-sekretari i përgjithshëm i Qeverisë Dragi Rashkovski në seancën e sotme për rastin “Softuerët”, duke iu përgjigjur pyetjes së prokurorisë “nëse ai ka dorëzuar informacion tek Qeveria se do të prokurojë softuer”.