QMK: Të gjitha zjarret në hapësira të hapura janë shuar

QMK: Të gjitha zjarret në hapësira të hapura janë shuar

Qendra për Menaxhim me Kriza bën të ditur se të gjitha 18 zjarret në 24 orët e fundit janë shuar dhe prej tyre nuk ka zjarre aktive.

Zjarret ishin tre në Komunën e Gazi Babës, Aerodrom, Zelenikovo, Kisella Vodë, Butell, Qendër, Manastir, Krivogashtani, Prilep, Strumicë, Strugë, Kërçovë, Kavadar, Negotinë, dhe dy zjarre në Lozovë.

Në numrin për raste emergjente 112 ka pasur 2.204 thirrje prej tyre, thirrje “reale” kanë qenë 59%, ndërsa 41% kanë qenë thirrje që nuk kanë qenë urgjente./

MARKETING