Projeksioni i parë/ Ja si ndahen vendet në Parlamentin Europian

Projeksioni i parë/  Ja si ndahen vendet në Parlamentin Europian

Publikohet projeksioni i parë për Parlamentin e ri Evropian. Ky projeksion bazohet në vlerësimet e 11 vendeve anëtare.
Referuar këtij projekioni vendet në Parlamentin Europian do të ndahen si më poshtë:

Partia Popullore Evropiane: 181

Socialistët dhe Demokratët: 135

 

 

Renew: 82

Konservatorët dhe Reformistët Evropianë: 71

Identiteti dhe Demokracia e ekstremit të djathtë: 62

Të gjelbërt: 52

Capture

MARKETING