Policia gjobit 233 shoferë në Shkup, 36 për vozitje të shpejtë

Policia gjobit 233 shoferë në Shkup, 36 për vozitje të shpejtë

MPB informon se Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (15.11.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.
Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 233 gjoba, nga të cilat 36 për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 11 gjoba për vozitje pa patentë shofer, shtatë sanksione për kundërvajtje të kryera nga këmbësorët. Shtatë gjoba për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, 37 sanksione për mospërdorim të rripit të sigurimit, katër masa për moslejimin e rrugës për këmbësorët”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

MARKETING