Osmani dhe Rama nga Sllovenia: Do e bëjmë Evropë

Osmani dhe Rama nga Sllovenia: Do e bëjmë Evropë

Ministri i jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani në kuadër të Forumit Strategjik të Bledit në Slloveni që do të nis sot ka shpërndarë një foto me kryeministrin shqiptar, Edi Rama.
“Ne Bled takova edhe Kryeministrin Rama. Skriningu ec me dinamikën e duhur. Do e bëjmë Evropë!”, shkroi ministri Osmani, i cili është pjesë e këtij forumi për proceset eurointegruese të Ballkanit Perëndimor.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif