OKH MERHAMET: Vazhdon shpërndarja e pakove ushqimore në Shkup, Cërnilishtë dhe Manastir

OKH MERHAMET: Vazhdon shpërndarja e pakove ushqimore në Shkup, Cërnilishtë dhe Manastir

Në vazhdën e një aktiviteti të gjerë humanitar në ditët e muajit të bekuar të Ramazanit, OKH Merhamet vazhdon me shpërndarjen e pakove ushqimore.
Ky projekt ka filluar të realizohet që nga ditët e para të muajit të bekuar të Ramazanit, ku janë përfshirë qytete dhe rajone të shumta të RMV-së.

Këto ditë u realizua karavani humanitar në Shkup, Cërnilishtë dhe Manastir, që përfshinë 452 pako me artikujt bazë ushqimor, ndërsa zhvillimin e projektit e ka mundësuar IHHNL , organizatë bamirëse me qendër në Hollandë.

Po ashtu, në kuadër të këtij projekti janë dhuruar edhe tesha për fëmijë.

MARKETING