Ndeshjet në Ligën e Parë dhe të Dytë do të nisin me një minutë heshtje

Ndeshjet në Ligën e Parë dhe të Dytë do të nisin me një minutë heshtje

Pjesa pranverore e sezonit në Ligën e Parë dhe të Dytë në Maqedoninë e Veriut fillon këtë fundjavë.

Të gjitha ndeshjet në këto dy gara, me vendim të Komisionit të Garave të FFM-së, do të fillojnë me një minutë heshtje, në shenjë respekti për viktimat të tërmeteve katastrofike në Turqi dhe Siri.