MPB me aksion në objekte hotelierike, arrestohet një person

MPB me aksion në objekte hotelierike, arrestohet një person

Policia gjatë një kontrolli aksionar në objektet hotelierike në territorin e SPB Shkupi gjatë natës ka ndaluar një person i cili ishte në kërkim me tre urdhëresa, ka gjetur pesë të mitur të cilëve u është shërbyer alkool, ndërsa në njërin nga objektet është gjetur kokainë.

”Në mbrëmjen e kaluar, në periudhën nga ora 23:00 deri në ora 04:00, zyrtarë policorë nga RSV Shkup, së bashku me Drejtorinë e të Hyrave Publike, Inspeksionin e Punës dhe Inspektoratin Shtetëror të Tregut, kanë kryer kontroll aksionar në objektet hotelierike në territorin e SVR. Shkupi. Gjatë kontrollit është ndaluar D.K. i cili kërkohej me tre urdhër. Janë gjetur pesë të mitur, ndërsa në një nga objektet u gjet kokainë, njoftoi MPB.

Është konstatuar vepër penale nga neni 204 i Kodit Penal për servirjen e alkoolit për të miturit, si dhe praninë e të miturve në ambientet e hotelierisë pas mesnate. Gjithashtu janë konstatuar shkelje në lidhje me moslëshimin e faturave fiskale dhe shkelje të ligjit për duhanin.