Ministri i Shëndetësisë ka shkarkuar nga detyra drejtorin mjekësor të Klinikës së Kardiokirurgjisë

Ministri i Shëndetësisë ka shkarkuar nga detyra drejtorin mjekësor të Klinikës së Kardiokirurgjisë

Ministri i Shëndetësisë Ilir Demiri ka njoftuar sot se ka shkarkuar nga detyra drejtorin mjekësor të Klinikës së Kardiokirurgjisë, Marjan Shokarovski dhe  kryetaren e Programit për Parandalimin e Sëmundjeve Kardiovaskulare, Aleksandra Eftimova. Në konferencën e sotme pë media Demiri tha se pas informacioneve për vdekshmëri më të lartë në këtë Klinikë është formuar një komision dhe në raportin që ka marrë të premten nuk ka pasur lëshime të theksuara, por potencoi se sot ka marrë informacione se 170 pacientë nuk kanë qenë të përfshirë në mënyrë të rregullt në programin “Termini im”. /SHENJA/

MARKETING