Mickoski dhe Gashi në Uashington u takuan me disa kongresmenë: Mbështetje e fortë për Maqedoninë, vend mik dhe aleat i fuqishëm i SHBA-së

Mickoski dhe Gashi në Uashington u takuan me disa kongresmenë: Mbështetje e fortë për Maqedoninë, vend mik dhe aleat i fuqishëm i SHBA-së

Kryeministri Hirtijan Mickoksi ka njoftuar se së bashku me delegacionin e qeverisë dhe kryeparlamentarin Afrim Gashi kanë realizuar takime me kongresmenët Pit Seshns, Robert Aderholt, Joe Wilson, Jon Mulenar si dhe me James Jones, ish këshilltarë për siguri nacionale të Barak Obamës.
“Në takim nga të dyja palët janë theksuar raportet e mira me SBA-në. U bisedua edhe për mundësin e shfrytëzimit të potencialit ekonomik dhe përkrahjes politke për realizimin e interesave strategjike të shtetit”, ka shkruar Mickoski, duke shtuar se Maqedonia po hyn në një cikël serioz të investimeve kapitale në infrastrukturë, energjetikë dhe në shumë sfera.
Nga ana e kongresmenëve është shprehur mbështetje e fuqishme për Maqedoninë si aleat dhe mik I SHBA-së.

MARKETING