Mexhiti: UÇK-ja është e shenjtë për ne dhe askush nuk guxon të prek aty

Mexhiti: UÇK-ja është e shenjtë për ne dhe askush nuk guxon të prek aty

Kryetari i Lëvizjes Demokratike dhe kandidati për deputeti nga radhët e koalicionit VLEN, Izet Mexhiti ka reaguar pas njoftimeve se kandidatja për presidente nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska Davkoka ka propozuar tribunal ndërkombëtar për luftën e 2001.

MARKETING