Mexhiti, Kasami e Gashi takojnë mërgimtarët shqiptarë në Zvicër

Mexhiti, Kasami e Gashi takojnë mërgimtarët shqiptarë në Zvicër

Përfaqësuesit e Lidhjes Europiane për Ndryshim kanë vazhduar takimet me diasporën.

Së fundmi ata kanë vizituar Biel/Bienne e Zvicrës, ku kanë takuar shumë mërgimtarët shqiptarë të cilët jetojnë dhe veprojnë në këtë qytet.

MARKETING