Lloga: Mirënjohje Turqisë për ekstradimin e Lupço Palevskit

Lloga: Mirënjohje Turqisë për ekstradimin e Lupço Palevskit

Ministria e Drejtësisë dhe ministri Krenar Lloga, shprehin mirënjohje të madhe për autoritetet turke, veçanërisht për Ministrin e Drejtësisë së Republikës së Turqisë, Yilmaz Tunç, për reagimin e shpejtë të tyre dhe marrjen e të gjitha masave për ekstradimin e Lupço Palevskit.

E gjithë procedura u realizua në një periudhë relativisht të shkurtër prej më pak se pesë muaj.

Kjo është një shenjë e mirë për shoqërinë dhe një mesazh që

drejtësia do t’Ju arrijë kudo që të jeni!

MARKETING