Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që pas mesnate çmimi i naftës dhe i vajit ekstra të lehtë pas mesnate të ulet për 1 denarë. Për gjysmë denari do të ulet çmimi i benzinës BS-98.

Çmimet e derivateve sipas vendimit të ri:
Benzina BS-98 – 79,0 den/l

Benzina BS-95 – 77,0 den/l
Nafta – 72,5 den/l

Vaji ekstra i lehtë – 72,0 den/l

MARKETING