Largohet njëri nga drejtuesit e FC Shkupit!

Largohet njëri nga drejtuesit e FC Shkupit!

Kur jemi në pauzë të kampionatit dhe ekipet po zhvillojnë fazën përgatitote, nga radhët e Shkupit është larguar njëri nga drejtuesit e skuadrës.

Bëhet fjaë për sekretarin e klubit bardheblu, Emir Shabani. Ky i fundit ka njoftuar largimin e tij përmes rrjeteve sociale, duke mos i bërë të ditur arsyet e largimit.

Kujtojmë se Emir Shabani, ka qenë njëri nga personat që nga fillimi i rikthimit të FC Shkupit.