Kuvendi votoi ministrat e rinj të Qeverisë

Kuvendi votoi ministrat e rinj të Qeverisë

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut pas shterjes së debatit, nisi votimi për ministrat e rinj.

Krenar Lloga për ministër i Drejtësisë u votua me 65 vota “pro”, ndërsa me 64 vota “për” Fatmir Mexhiti u emërua ministër i ri i Shëndetësisë, raporton SHENJA.

Propozimi Azir Aliu që të jetë ministër i Administratës dhe Shoqërisë Informatike u votua me 65 vota “për”, asnjë kundër.

Propozimi që Kaja Shukova të drejtoj ministrinë e Ekologjisë, kaloj më 65 vota. /SHENJA/