Kurti: Shqipëria kalon, festë e madhe, që do vazhdojë në Euro 2024

Kurti: Shqipëria kalon, festë e madhe, që do vazhdojë në Euro 2024

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka reaguar pasi kombëtarja e Shqipërisë u kualifikua në Kampionatin Evropian që do të mbahet në vitin e ardhshëm në Gjermani.

Kurti ka përgëzuar lojtarët dhe të gjithë për këtë arritje.

Shqipëria kalon. Festë e madhe, që do vazhdojë në Euro 2024. Për herë të dytë në histori. Pas Francës, tashmë drejt Gjermanisë. Urime lojtarëve, gëzuar të gjithëve

MARKETING