Konstatohet dorëheqja e Syrija Rashidit nga pozita e deputetit

Konstatohet dorëheqja e Syrija Rashidit nga pozita e deputetit

Deputetja Syrija Rashidi nga radhët e Aleancës për Shqiptarët ka dhënë dorëheqje nga posti i deputetit, ka bërë të ditur kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi në seancën e sotme plenare.
Kuvendi konstatoi dorëheqjen e tij dhe tashmë në vend të tij do të jetë Remzi Mehmedi nga Kërçova, për të cilin Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) pritet të dërgojë informata në Kuvend.
Syrija Rashidi është caktuar që të shkojë drejtor në MEPSO. /SHENJA/