Komunikacioni po zhvillohet pa probleme në rrugë kryesisht të thata

Komunikacioni po zhvillohet pa probleme në rrugë kryesisht të thata

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet normalisht paraditen e sotme, kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga pala maqedonase nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton LAMM

MARKETING