Kërcënohet i moshuari nga djali i tij në Gostivar

Kërcënohet i moshuari nga djali i tij në Gostivar

Shtatëdhjetë e shtatë vjeçari nga Gostivari, dje (13-mars) në ora 15:15 në SPB Tetovë ka raportuar se më datë 07 të këtij muaji, djali i tij 50 vjeçar S.R. është sjellë në mënyrë agresive ndaj tij dhe e ka kërcënuar. I njëjti sot (14-mars) është thirrur në Stacionin Policor të Gostivarit dhe po ndërmerren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.