Kasami: Çështja e objekteve fetare do të rregullohet sipas planit urbanistik

Kasami: Çështja e objekteve fetare do të rregullohet sipas planit urbanistik

Kryetari i Komunës, Bilall Kasami, deklaroi se në planin urbanistik janë të përpara objektet fetare, kisha dhe xhamia me ç’ka beson se do të rregullohet edhe çështja që ka të bëjë me legalizimin e këtyre objekteve fetare.

“Ata që nuk duan të shohin investimet që bën komuna e Tetovës, ata shohin shkaqe sesi të kritikojnë komunën për gjëra që nuk janë përgjegjësi e komunës”, u përgjigj Kasami, cili u pyet nëse do të rrënohej kryqi i vendosur në Kodrën e Diellit.

Kasami akuzoi oponentët e tij se e sulmojnë komunën, ndërsanuk duan të shohin investimet që bën Komuna e Tetovës.

MARKETING