Jane Nikollovski emërohet menaxher në pjesën sportive të klubit

Jane Nikollovski emërohet menaxher në pjesën sportive të klubit

u prezantojmë prurjen më të re në klubin tonë.

Bëhet fjalë për ish portierin e klubit tonë, Jane Nikollovski i cili do të ketë rolin e menaxherit në pjesën sportive të klubit.

Jane Nikollovski ka qenë portier i FC Shkupit (ish Sloga Jugomagnat) në periudhën 1999-2001 dhe 2003-04.

Duke e njohur personalitetin e Nikollovskit jemi të bindur se do të bëjë një punë të shkëlqyeshme në rolin e tij.