Izet Mexhiti: Klasa e vjetër politike po zëvendësohet nga gjenerata e re

Izet Mexhiti: Klasa e vjetër politike po zëvendësohet nga gjenerata e re

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti në rrjetin social facebook ka publikuar një fotografi ku ka shkruar se sot po nis një kapitull i ri në politikën shqiptarë në Maqedoninë e Veriut.
“Sot po nisim një kapitull të ri në politikën shqiptare në Maqedoninë e Veriut. Klasa e vjetër politike po zëvendësohet nga gjenerata e re. Politika e arrogancës, armiqësive, injorimit të qytetarit po i hap rrugë brezit të të ardhmes, politikës së llogaridhënies, dialogut dhe respektit ndaj votuesit. Faleminderit që besuat. Nuk do t’ju zhgënjej!”, ka shkruar Mexhiti.

MARKETING