Ilire Dauti: Vendi i VLEN-it është në opozitë!

Ilire Dauti: Vendi i VLEN-it është në opozitë!

Deputetja e Frontit Evropian, Ilire Dauti, në fjalimin e saj në kuvend, tha se afrimi i VLEN-it në Qeveri për shqiptarët ishte mesazh se vota juaj vlen zero.
“Kjo fjali servilizëm do ta shihni të ambalazhuar me meritokraci dhe profesionalizëm. Ju sugjerojë të nderuar qytetarë, çdoherë ky klik politik që po e shkel vullnetin popullit shqiptarë, kur do ta dëgjoni fjalën profesionalizëm dhe meritokraci bëhet fjalë për servilizëm. Por mandatari po harron se kur vendos që në qeverinë e tij të merr humbësit ai dhe funksionin e tij po e vendos në pikëpyetje”, tha Ilire Dauti, raporton SHENJA.
Ajo tha se shqiptarët VLEN-in më 8 maj e dërguan në opozitë.

MARKETING