IBU me telegram ngushëllimi për tërmetin në Turqi

IBU me telegram ngushëllimi për tërmetin në Turqi

Nga Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik janë shprehur të pikëlluar nga ndodhia që e kaploi sot në R. Turqisë ku ky tërmet la shum pasoja katastrofale.

IBU dërgon ngushëllimet më të thella për popullin e Turqisë pas tërmetit shkatërrues që goditi
Kahramanmarashin dhe qytete të tjera.

Po ashtu lutjet tona janë me popullin turk dhe me familjet e atyre që kanë humbur më të dashurit e tyre në këtë tërmet. Ndërsa të gjithë të lënduarve i’u urojmë shërim të shpejtë, – thonë nga IBU.