Glauk Konjufca në kafe bashkë me krerët e koalicionit VLEN

Glauk Konjufca në kafe bashkë me krerët e koalicionit VLEN

Krerët e koalicionit VLEN në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, kanë pirë kafe me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca.
Ashtu edhe siç dihet, ky koalicion, gëzon mbështetjen e drejtuesve të Lëvizjes Vetëvendosje, për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare që do të mbahen më 24 prill dhe 8 maj.

MARKETING