Gjobiten 334 shoferë në Shkup, 200 prej tyre për vozitje të shpejtë

Gjobiten 334 shoferë në Shkup, 200 prej tyre për vozitje të shpejtë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (18.03.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit. Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 334 masa, nga të cilat 200 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, tetë masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, dy sanksione për foli të vendosura jo të certifikuara (xhama të lyer).

Janë vendosur dy masa për automjetet e paregjistruara, katër sanksione për kalimin e sinjalistikës së mbyllur (semafori i kuq), pesë masa për mospërdorimin e rripit…

MPB apelon qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.