Gashi: Për çiftet e reja, zero kamata për banesat

Gashi: Për çiftet e reja, zero kamata për banesat

Rinia dhe çiftet e reja, e kanë dhe do ta kenë një rëndësi të veçantë për koalicionin VLEN dhe partinë “Alternativa” që drejtohet nga Afrim Gashi.

E pikërisht për ta, ka fol sot Gashi në një vizite që pati në Çair. Gashi disa të rinjve ju ka premtuar se blerja e banesave nga ana e tyre do të jetë më kamata zero.

Sipas Gashit rinia po largohet nga Maqedonia për shkak të pamundësisë së blerjes së një banese.

MARKETING