Futboll: Përplasjet Sarri – Tare, ndërhyn Lotito

Futboll: Përplasjet Sarri – Tare, ndërhyn Lotito

Marrëdhënia mes Mauricio Sarrit dhe Igli Tares nuk është një nga më të mirat e mundshme dhe për këtë gjë ka folur edhe presidenti i klubit të Lazios Lotito.

Ai u shpreh se ata kanë ide të ndryshme, por në fund të sezonit do të bëhet bilanci për të gjitha objektivat dhe rezultatet e arritura.

“Siç dihet, unë rrallë ndërhyj drejtpërdrejt në dinamikat e korporatave, duke besuar plotësisht tek ata që i menaxhojnë ato, në drejtimin teknik si në menaxhimin e sportit.

Në fillim të kampionatit, ne identifikuam së bashku objektivat dhe ambiciet me synimin për t’u përmirësuar vazhdimisht, duke ndjekur një projekt teknik që duhet domosdoshmërisht të ketë tendencë të evoluojë në vendosje dhe perspektiva.

Për këtë arsye, skuadra është forcuar, me nënshkrime të nivelit që tashmë po japin një kontribut të fortë në cilësinë e lojës dhe renditjen. E njëjta gjë u bë me strukturën e korporatës, e integruar me shifra të reja.

Sot Lazio është në lëvizje të plotë në objektivat e saj sezonalë, ka treguar se mund të konkurrojë me të gjithë konkurrentët e saj të drejtpërdrejtë në pozicionet e para, po përgjigjet brenda dhe jashtë fushës për ata që duan ta zbresin në faza të tjera.

Në fund të kampionatit që do të përmbledhim punën e bërë, pasi të kemi luftuar ndeshje pas ndeshje, deri në fund, për të arritur objektivat dhe rezultatin më të mirë të mundshëm.

Tensionet shkojnë mënjanë, për të parandaluar zmadhimin e tyre nga ata që duan të destabilizojnë mjedisin. Ekipi, stafi dhe menaxhmenti: të gjithë së bashku për të mirën e Lazios. Ashtu si në një familje të vërtetë”, deklaroi ai.

MARKETING