Festa e Fitër Bajramit, Pendarovski: Le të kemi respekt për të gjithë bashkëqytetarët tanë

Festa e Fitër Bajramit, Pendarovski: Le të kemi respekt për të gjithë bashkëqytetarët tanë

Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski ka uruar qytetarët me rastin e festës së Fitër Bajramit.

“Ju uroj që ditët e festave t’i kaloni në paqe dhe harmoni të mbushura me lumturi e gëzim dhe duke ndarë dashurinë me fqinjët tuaj. Pavarësisht përkatësisë fetare, etnike dhe politike, le të kemi mirëkuptim dhe respekt për të gjithë bashkëqytetarët tanë”, shkruan Pendarovski.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif