Elkann zbulon të ardhmen e dy pilotëve të “kokëkuqes”

Elkann zbulon të ardhmen e dy pilotëve të “kokëkuqes”

Presidentin John Elkann zbulon të ardhmen e dy pilotëve të “kokëkuqes”!
E ardhmja e dy pilotëve të Ferrari, Carlos Sainz dhe Charles Leclerc, duket se është e sigurtë. I këtij mendimi është presidenti i “kokëkuqes” John Elkann, që pas përfundimit të këtij sezoni ka folur për të ardhmen.

Kontrata aktuale skadon në fund të vitit 2024.
“Për sezonin e ardhshëm na duhet të marrim gjithçka pozitive që arritëm, për të kërkuar akoma më shumë nga vetja.

Objektivi duhet të jetë që ato “pole” që arritëm t’i kthejmë në fitore”, u shpreh Elkann.

Më herët, drejtori sportiv i Ferrari, Frederick Vasseur, u shpreh se këtë dimët do të diskutojnë me të dy pilotët për të rinovuar kontratën. Dyshja Sainz-Leclerc konsiderohet si një nga dyshet më të ekuilibruara të pilotëve në Formula 1.

MARKETING