. Të Tjera Archives - TV SHENJA

Të Tjera Archive

TË SHTUNË PEJA PRET SPEKTAKLIN E BOKSIT

Të shtunën e 7 gushtit, qyteti i Pejës në Kosovë do të mirëpresë edicionin e dytë të spektaklit të boksit profesionist “Diaspora Fight Night”. Organizatorët “Gjocaj Promotion” dhe “Arenaring box Management Promotion” të mbështetur teknikisht nga Federata Profesionale e boksit të Kosovës …

“LOJË SIMULTANE NË SHAH” ME LANDI PASKUN NË SHKUP

Shoqata Kulturore Vizioni M në bashkëpunim me dy klubet e shahut nga Maqedonia e Veriut, Anpasan dhe Shkupi këtë të mërkurë kanë organizuar “Lojë Simultane në Shah” me kampionin e shumëfishtë nga Shqipëria, Landi Paskun. Përballë mjeshtrit ndërkombëtar të shahut zhvilluan lojën …