Edhe Shkupi kaplohet nga reshjet e dendura të shiut, bubullima dhe breshër

Edhe Shkupi kaplohet nga reshjet e dendura të shiut, bubullima dhe breshër

Pas stuhisë së madhe dhe shiut të rrëmbyeshëm të shoqëruar me breshër që kaploi rajonin Tetovës, e njëjta tani ka kapluar edhe rajonin e Shkupit.
Përmbi 15 minuta në Shkup kishte shi të rrëmbyeshëm e shoqëruar me breshër, ndërsa qytetarët kanë filluar të denoncojnë për dëmet të shkaktuar. /SHENJA/

MARKETING