E PA PRITUR, Struga largon trajnerin Zaharievski

E PA PRITUR, Struga largon trajnerin Zaharievski

Një lëvizje e pa pritur ka ndodhur te liderët aktual të elitës vendore të futbollit, Struga Trim Lum. Këta të fundit kanë larguar trajnerin Srgjan Zaharievskin.

Njoftimin e kanë bërë të ditur përmes faqes zyrtare.

Njoftimi i Strugës:

‼️Faleminderit Srgjan Zaharieski ‼️

Përfundon bashkëpunimi me teknikun që na ngriti në nivele të larta. 

Njoftojmë opinionin publik, tifozërinë dhe dashamirët e sportit të futbollit, se kemi shkëputur bashkëpunimin me Srgjan Zaharieskin. 

Vendimi i kryesisë klubit i është njoftuar teknikut në mënyrë korrekte dhe si e tillë është pranuar.

Me teknikun nga Kriva Pallanka, Fc Struga kaloi afër 3 sezone sportive. Suksesi më i madh u arrit në vitin 2021, ku në krye me Zaharieskin arritëm të luanim në Europë (Conference League). 

Edhe njëherë , faleminderit #Srle!