Dramë në Gazi Babë të Shkupit, dy vëllezër kanë qenë të kërcënuar me armë zjarri

Dramë në Gazi Babë të Shkupit, dy vëllezër kanë qenë të kërcënuar me armë zjarri

Dy vëllezër kanë denoncuar se dje në lagjen e Gazi Babës, kanë qenë të kërcënuar me armë zjarri nga një person me inicialet N.P.
“Më datë shtatë mars 2023 në orën 17:45 në SPB Shkup, F.A (33) nga Shkupi ka denoncuar se rreth orës 16.20 në rajonin e Gazi Babës, N.P me armë zjarri ka kërcënuar atë dhe vëllaun e tij”, thuhet në njoftimin e policisë.
Policia po punon në zbardhjen e rastit. /SHENJA/