Cristiano Ronaldo me zemër të madhe, i plotëson dëshirën djaloshit sirian të prekur nga tërmeti (VIDEO)

Cristiano Ronaldo me zemër të madhe, i plotëson dëshirën djaloshit sirian të prekur nga tërmeti (VIDEO)

Cristiano Ronaldo shënon jashtë fushës. Portugezi ka realizuar një gjest që bëri menjëherë xhiron e internetit.
Një fëmijë sirian, i goditur nga tërmeti në vendlidnje, kishte shprehur dëshirën për të përqafuar idhullin e tij në një video dhe Cristiano Ronaldo nuk u përmbajt. Ekipi arab i ndihmës që shpëtoi djalin, Rabeeh Shaheen, e solli atë në Riad për të parë një ndeshje dhe për të përqafuar kampionin luzitan.

I pyetur nga Cristiano Ronaldo për gjendjen e tij, djaloshi dukshëm i emocionuar u përgjigj duke kryer festimin tipik të sulmuesit portugez, atë të “Siuuuu”. /Abc/