Çmime të reja të derivateve të naftës

Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës solli vendimin me të cilin bëhet ulje e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës.
Çmimi i shitjes me pakicë i EUROSUPER BS-98 ulet për 2,00 den/litër.
Çmimet e shitjes me pakicë të EUROSUPER BS-95 si dhe të EURODIZELIT (D-Е V), Vajit ekstra i lehtë për amvisëri dhe i Мazutit М-1 SU nuk ndryshojn.
Nga data 07.06.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:
Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 80,00 (denarë/litër)Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 82,00 (denarë/litër)Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 73,00 (denarë/litër)Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 72,00 (denarë/litër)Mazut М-1 SU 43,209

MARKETING