. Videolajm Archives - TV SHENJA

Videolajm Archive

(VIDEOLAJM) Shi i rrëmbyeshëm në Shkup

Në vend pasdite ka pasur zhvillim të motit jostabil i përcjellur me shi të rrëmbyeshëm dhe bubullima në zonat malore në pjesën verilindore. Edhe në Luginën e Shkupit moti është jostabil me shi të rrëmbyeshëm, bubullima dhe erë të përforcuar, ndërsa në …