Blerim Bexheti, VMRO-DPMNE: Kujdes me legjitimitetin!

Blerim Bexheti, VMRO-DPMNE: Kujdes me legjitimitetin!

Blerim Bexheti nga Fronti Evropian, nga foltorja e kuvendit, ka deklaruar sot se Republika e Maqedonisë së Veriut, çështjen e legjitimitetit e ka pak më të përzier.
“Me vet faktin që jemi të organizuar në parti politike mbi baza etnike dhe koalicione pastaj edhe në taborin maqedonas dhe shqiptarë më komunitet tjera, nënkupton edhe ky ligj nuk duhet të sillet në mënyrë të njëanshme pasi që nga organizimi i organeve shtetërore do të kenë të mira apo mangësi qytetarët e këtij vendi pa dallim përkatësisë etnike. Pastaj mendoj se me një proces të dialogimit pasi që këto organe janë në shërbim të qytetarëve mendoj se tek legjitimiteti duhet të jemi të gjithë të kujdesshëm”, tha Bexheti. /SHENJA/

MARKETING