Bekteshi: Në krizë nevojitet arsimim më i mirë për çështjet ekonomike

Bekteshi: Në krizë nevojitet arsimim më i mirë për çështjet ekonomike

Ministri Kreshinik Bekteshi ka deklaruar se Ministria e Ekonomisë dhe Qeveria, duke nisur nga bashkëpunimi i ngushtë me universitetet, po bëjnë përpjekje dhe strategji që do të ndikojnë në përmirësimin e arsimit ekonomik, veçanërisht në kushtet e krizës ekonomike.  duke pasur parasysh se jo vetëm Maqedonia. Bekteshi ka deklaruar se kur po përballemi me rritjen e çmimeve dhe krizën energjetike dhe është shumë e rëndësishme duke filluar nga amvisëritë, familjet, por edhe në nivelet më të larta që të ketë sa më shumë informacion në trajtimin e ekonomisë e krizës, me të vetmin qëllim që të ruhet standardi  i qytetarëve, por dhe të ndikojë në zhvillimin ekonomik të shtetit.