Bastisje në Koçan, gjendet marihuanë

Bastisje në Koçan, gjendet marihuanë

Nëpunës policorë të Njësisë për Tregti të Palejuar pranë Stacionit Policor në Koçan e kanë privuar nga liria I.R. (36) nga Koçani.

Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, e kryer me urdhër gjyqësor, është gjetur dhe sekuestruar marihuanë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif