Bajrami: Motivim dhe luftë për çdo top, ju tregoj raportin me Brojën

Bajrami: Motivim dhe luftë për çdo top, ju tregoj raportin me Brojën

Gol dhe asist, Nedim Bajrami ishte protagonisti i madh në suksesin 3-1 përballë Azerbajxhanit, teksa në “KUQEZI” në SuperSport 2, ai theksoi:

Në Kombëtare jemi të gjithë të motivuar. Goditjet nga jashtë i kemi, i provojmë çdo herë. Herën e kaluar supergol Asani, sot unë, të vazhdojmë kështu…

Italia? Të luftojmë për çdo pikë dhe çdo top. Jemi përgatitur shumë mirë këtu në Austri. Besoj se jemi gati.

Broja? Kuptohemi shumë mirë, brenda dhe jashtë fushë. Ai është rikthyer nga dëmtimi, ndihemi shumë mirë bashkë. E dimë se do të jetë e vështirë, por do të japim maksimumin në Europian”, u shpreh 25-vjeçari nga Tetova.

MARKETING