Autobusi përplaset me murin mbrojtës në afërsi të sheshi Skënderbeu

Autobusi përplaset me murin mbrojtës në afërsi të sheshi Skënderbeu

Një autobus i Ndërmarrjes Qarkullimi Publik është aksidentuar në afërsi të Q.T “Mavrovasja”.
Autobusi ka humbur kontrollin dhe është përplasur me ndarësen e rrugëve. Në vendin e ngjarjes tashmë është prezent edhe policia.
Pritet së shpejti detaje lidhur me aksidentin.

MARKETING