Apasiev në shenjë proteste “vulos” me këpucë amendamentet

Apasiev në shenjë proteste “vulos” me këpucë amendamentet

Pas incidentit në Kuvend dhe pas pausës, në foltoren e Kuvendit e mori fjalën kreu i Levicës, Dimitar Apasiev. Ky i fundit me këpucë i “vulosi” amendamentet për ndryshime në rregullore të cilat nuk u pranuan për arsye se nuk ishin të vërtetuara dhe vetëm 12 prej tyre ishin të sakta. /SHENJA/

MARKETING