Ambasadorja greke në mënyrë demonstrative largohet nga Kuvendi, Siljanovska nuk e përmendi emrin Maqedonia e Veriut

Ambasadorja greke në mënyrë demonstrative largohet nga Kuvendi, Siljanovska nuk e përmendi emrin Maqedonia e Veriut

Për shkak vendimit të presidentes së re të Maqedonisë të mos e theksoj emrin kushtetues Republika e Maqedonisë së Veriut gjatë inaugurimit në Kuvend, në mënyrë demonstrative është larguar nga Kuvendit, ambasadorja e Greqisë, Sofija Filipidu.
Nga ambasada e Greqisë, përcjell SHENJA, e kanë konfirmuar vendimin e ambasadores dhe kanë theksuar se kjo është bërë në koordinim me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Greqisë.

MARKETING