Alvarezi i Shkupit pas Mesit dhe Neymarit për asistime

Alvarezi i Shkupit pas Mesit dhe Neymarit për asistime

Lionel Messi, Neymar dhe Fredy Alvarez nga Shkupi. Këta janë futbollistët e vendeve të Amerikës Latine që kanë bërë më së shumti asistime në sezonin aktual në të gjitha ligat botërore.

Faqja e specializuar “Sofa Score” ka publikuar listën e asistuesve më të mirë në sezonin 2022/23, në të cilën futbollisti i kampionëve në fuqi, Shkupi, Fredy Alvarez ka 16 asistime. Ai është në vendin e tretë në listë, pas brazilianit Neymar me 19 dhe Lionel Messi me 21 asistime.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif