Alarme për bomba në 31 shkolla në Shkup

Alarme për bomba në 31 shkolla në Shkup

Në adresat elektronike të 31 shkollave në Shkup mëngjesin e sotëm është dërguar kërcënim për mjet shpërthyes, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Menjëherë pas marrjes së denoncimeve, janë ndërmarrë masa për evakuim të sigurt të objekteve ku dhe zhvillohen kontrolle anti-terroristike.